Wat anderen van mij vinden

Wat diverse therapiesessies niet voor elkaar konden krijgen, kregen 8 gesprekken met Rita dit wel. Ik herhaal het nog maar eens: wat er in jouw praktijk gebeurde dat had ik nog nergens meegemaakt. En je blijft de hele tijd empathisch, met soms een plaagstootje en veel humor. Ik voelde me altijd beter als ik vertrok dan als ik kwam. En nu pas ik de de vraagmethode toe in mijn dagelijks leven. Zoals je zei: ik ben mijn eigen filosoof geworden.
Lidwien 47, tandartsassistente

De gesprekken hebben bij mij veel te weeg gebracht en ik ga mijn toekomst wat anders inrichten. Had ik je maar eerder gevonden Rita.
Peter 58 , docent economie

De gesprekken met Rita vond ik zeer verhelderend. Op een andere manier naar je leven kijken en niet naar concrete antwoorden zoeken leverde verrassend veel op. Ik kan mijn verleden nu veel beter achte me laten.
Leonie 50, zangtherapeute

Ik vond het mooi dat je steeds vragen bleef stellen, door die vragen werd ik echt wijzer en in mijn geval ook gelukkiger (en de mensen om me heen).
Adriaan 49, ambtenaar

Met mijn drie bezoeken heb ik een sprong gemaakt in mijn eigen geestelijke evolutie.
Tot slot heb je mij geleerd om niet zo onzeker te zijn. Ik ben nu 68, beter laat dan nooit.
Willem 72, vrijwilliger

Ik heb geleerd mijn vragen aan te gaan en dat heeft me veel gebracht. Ik heb een paar belangrijke knopen doorgehakt en voel me eindelijk na jaren vrij. Je zit er bovenop Rita maar je blijft heel aardig. ik voelde me echt veilig bij je.
Joke 45, zonder werk

Na een paar vragen had ik het lef om mezelf in de spiegel te kijken. En tot actie te komen. Ik durf weer te voelen. Dank je Rita.
Rita heeft al snel door waar de schoen wringt. Ze is doortastend en heeft eens sterke intu√Įtie. In combinatie met het filosofisch handwerk, zoals ze het zelf noemt kwamen we heel diep.
Margo 22,  student psychologie

De vragen werkten diep door. Rita  stuurt  je gelukkig niet in een bepaalde richting en ze oordeelt niet. Bevrijdend werkt dit. Dank je.
Roel 27, student wiskunde

Bij het schrijven aan mijn levensverhaal kwam er veel los. Ik ontdekte waar ik steeds de mist in ging en zag ook een nieuw perspectief. Verbazingwekkend  wat mijn woorden me vertelden. Ik zal altijd blijven schrijven, dit levert zoveel op. En vooral in combinatie met de gesprekken die we hebben gehad, die waren een mooie aanvulling.
Thea, 63 jaar, eigen bedrijf